Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 2 záznamů.  Hledání trvalo 0.01 vteřin. 
Antioxidační látky obsažené ve víně ve vztahu k trávicímu ústrojí
Halmová, Lenka
Onkologická onemocnění jsou v České republice druhou nejčastější příčinou úmrtí. Nádory trávicího traktu zaujímají v této bilanci významné místo. Nejméně příznivou prognózu mají nádory pankreatu, jater, žaludku, jícnu a střev. Bakalářská práce se zpočátku zabývá stručným popisem fenolických látek a antioxidačních komponent ve víně a dále seznamuje čtenáře v souvislosti vztahu vína a antioxidačních komponent k vybraným orgánům trávicího ústrojí na základě poznatků z klinických studií, které byly studovány. V závěru bakalářské práce je doporučení, které je vyhodnoceno ze zpracovávání jednotlivých studií.
Antioxidační látky obsažené ve víně ve vztahu k trávicímu ústrojí
Halmová, Lenka
Onkologická onemocnění jsou v České republice druhou nejčastější příčinou úmrtí. Nádory trávicího traktu zaujímají v této bilanci významné místo. Nejméně příznivou prognózu mají nádory pankreatu, jater, žaludku, jícnu a střev. Bakalářská práce se zpočátku zabývá stručným popisem fenolických látek a antioxidačních komponent ve víně a dále seznamuje čtenáře v souvislosti vztahu vína a antioxidačních komponent k vybraným orgánům trávicího ústrojí na základě poznatků z klinických studií, které byly studovány. V závěru bakalářské práce je doporučení, které je vyhodnoceno ze zpracovávání jednotlivých studií.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.